16 jan 2012

De naakte waarheid...

Er zijn veel bekende personen die zich door middel van reclame inzetten voor het welzijn van dieren. Wat mij opvalt is dat dit meestal naakt gebeurt. Vooral de organisatie PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) gebruikt vaak naakte of schaars geklede celebrities om hun boodschap over te brengen. Zij willen hiermee natuurlijk opvallen en meer fondsen werven. Maar wat zou de reden van de celebrities zijn om hier aan mee te werken? Zouden ze echt zo veel om dieren geven of is dit voor sommigen van hen een manier om meer aandacht te krijgen door op een geaccepteerde manier naakt in de publiciteit te komen?


Hier zijn Pamela Anderson, Jenna Jameson, Imogan bailey, Ami James, Keeley Hazell, Steve-O en  Sherlyn Chopra te zien, maar er zijn nog veel meer celebrities die zich sterk maken voor dieren. 

Ook wij Nederlanders kunnen in deze naakte manier van reclame maken natuurlijk niet achterblijven. Nicolette Kluijver, Evgeniy Levchenko en Ancilla Tilia zetten zich in deze campagnes van Stichting Wakker Dier in voor het welzijn van dieren.

 


Door deze viral is website van Stichting Wakker Dier 
in een paar dagen meer dan 50.000 keer bezocht. 
Het filmpje wel binnen de eerste paar uren zelfs meer 
dan 10.000 keer gedownload.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten